Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saibe de etansare din cupru Cucu 097

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11795 lei Lei
Brand
CUCU 097
Out Of stock
Descriere
CUCU 097

Sortiment "D"-100 bucati garnitura inel - saibe de etansare din cupru.

Sortiment "D" set se garnituri pentru profesionisti si nu numai!
Oriunde te duci la reparatii este intotdeauna la indemana.
Nu este necesar numa un spatiu mic!
Fie intr-un sertar sau in torpedo masini, in cutia de scule sau chiar in in buzunar.
Descrierea:
Garnituri de saibe - inele sunt legaturi structurale ale caror sarcini sunt de a preveni sau de a diminua fluxul de materiale intre doua spatii adiacente.
Garnituri de saibe - inele pot fi functionale, protectoare sau de siguranta .
Garniturile functionale sunt esentiale pentru functionarea masinilor si echipamentelor (de exemplu, etansarea capului cilindrilor). Esecul lor in masina cauzeaza o functionare defectuoasa.
Garniturile de protectie protejeaza componentele masinilor sau echipamentelor impotriva influentelor externe (de ex. Praf, umiditate) protejarea mediului (de exemplu scurgeri de lubrifianti).
Garniturile de etansare de siguranta sunt importante pentru securitatea vietii, in inlaturarea accidentelor si in protejarea bunurilor, deoarece cea mai mica greseala acestora poate provoca riscuri de acest gen(de exemplu la etansarea sistemelor de franare ale vehiculelor).
O alta modalitate de grupare a garniturilor se poate baza pe relatia dintre suprafetele de legatura.
In consecinta, suprafetele de legatura pot fi structura elementelor mobile si statice si elementele pot fi cu suprafete plate sau una conturate.
Elementele mobile pot aveau miscari unul fata de celalalt, sau rotindu-se sau rotindu-se avansand. Mediul in care trebuie sa etanseze si prin urmare prin asta sa evita fluxul de iesire cea de a gazelor sau cea a lichidelor sau al lucrurilor solide plutitoare in lichid de ex. praf.
Tipul de material prima pentru garniturile fabricate este determinat de conditiile de operare specifice sau limitele datorate de tip fluid, presiune, compatibilitatea chimica lichida sau temperatura.
Produsele intr-o varietate mare de dimensiuni, garnituri de saibe - inele de etansare din cupru de calitate asigura o etansare perfecta. Garnituri de saibe - inele din aceasta set sunt realizate din cea mai buna materie prima de cupru. Garnituri de saibe - inele sunt asezate intr-o cutie de plastic transparenta compartimentata. Cutia are dimensiunea 24cm x 17cm x 4,5cm si greutate 0,350 kg. In compartimente sunt asezate Garnituri de saibe - inele de etansare din cupru cu marimi si bucati diferite dupa cum urmeaza:
6x12x1,5               10 buc.
8x14x1,5               10 buc.
10x15x1,5              10 buc.
12x18x1,5              10 buc.
14x20x1,5                5 buc.
14x20x1,5                5 buc
16x24x1,5               10 buc.
18x24x1,5               10 buc
20x26x1,5               10 buc.
14x20x2                    5 buc.
10x18x2                     5buc.
Setul a fost ales si compus dupa cele mai des folosite marimi.
Aceste marimi sunt folosite la sisteme cu marimi in metric.
Set cu care se poate remedia defectiunile constatate la unele tipuri de sisteme, instalati si utilaje vine in ajutorul meseriasului printr-o mare variatiei si prin complexitatea sa. Garniturile din set sunt niste in garnituri inele - saiba plat metalice "Cu" rezistente la diferite conditii si medii.
Setul este adresate pentru instalatorii din domeniul costructii si cei care lucreaza in servicii tehnico sanitar si gaze. aer, cat si acelor meseriasi care desfasoara o activitatea in diferite zone economice si industriale care au legaturi cu sisteme si instalati: apa, gaze, aer, lichide chimice si la ce de la servise- auto, utilaje grea, utilaje hidraulice, utilaje de costructii,etc. pentru persoane fizice care fac reparatii, bricolaj casnic.

Curatare: Cu tesatura moale si umeda

Cutia: 0,60 kg
Vindem en-gross si en-detail. Preturile afisate pe site sunt pentru en-detail. (la bucata )Pentru a beneficia de preturi en-gross va rog solicitati in email
Trimite mesaj
Din Gura in Gura