Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set breloc cu posibilitatea de etichetare pentru chei

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
KL028/106
Out Of stock
Descriere
Daca detineti o multime de chei si aveti nevoie sa personalizati pe acestea de a recunoste usor, acuma puteti sa face cu brelocuri de chei cu cele 10 diferite culori care se gaseste intr-o cutie transparenta compartimentata. Brelocurile de chei realizate din plastic de o calitate foarte bun care da un caracter rezistent si flexibil. Brelocurile sunt prevazute cu un inel metalic pentru a putea fi agatate si sunt echipate cu o fereastra pentru etichetare cu eticheta de hartie, in fata acestuia cu un protector plastic transparente (30 x 14 mm). In cutie se gaseste si brelocuri de fisa de carucior care se utilizeaza la carucioarele din supermarket-uri.
Aceste brelocuri sunt foarte avantajoase si alte sfera de viata de zi de zi unde este important distingerea, etichetarea, afisarea a lucrurilor.

Detalii la breloc cu eticheta pentru chei 50 x 22 x 3 mm in diferite culori la cutie de 50 buc/set cu 1 inel si breloc de fisa de carucior .
Cutie transparent compartimentat.

Materia cutiei : plastic transparent Bucati : 1 buc. Marimea: 200x120x30 mm

Breloc cu eticheta pentru chei
Material breloc: plastic rezistent flexibil colorat Diverse culori dupa cum urmeaza: Alb 5buc, Galben de lamaie, 5buc, Portocaliu 5buc , Ciclamen 5buc , Rosu 5buc , Verde neon 5buc , Mov 5buc Albastru deschis, 5buc Albastru inchis 5buc, Negru 5 buc.
Prevazut cu inel metalic si eticheta hartie
Protectie eticheta din plastic transparent (30 x 14 mm)
Dimensiuni totale: 50 x 22 x 3 mm
Bucati: 50 buc
Brelocuri de fisa pentru carucior Prevazut cu inel metalic Material breloc: plastic rezistent colorat Bucati: 4 buc Dimensiunea: marimea a unei 50bani

Transportul nu este inclus in pret.
La o comanda de: 2 set se va acorda o reducere de 8%
Daca doriti sa cumparati produsul la preturi en-gross, este necesar sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru a stabili termenii cooperarii en-gros ( cantitatea minima, perioada de comanda, valoarea reducerii en-gros, etc.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura